Я знаю те, що не знає весь Світ.
Мені відомо, все невідоме.
Я знаю всі формули та іврит.
Але в мені є щось незнайоме.
Перескладав я все по місцях.
Та все одно незнайоме лишилось.
Я розкладаю все по складах.
Але воно крізь склади просочилось.
Ніяк не втямлю, що зі мною таке?
Колотить мене, мотор крутить щосили.
Але буває таке, коли вона йде...
Не розумію, чому в мені все завмирає?
Мені хтось сказав, що це зветься коханням.
Та я не людина, не вмію кохать.
Мій весь механізм програмований знати.
Я робот - мені не дано відчувать!