Не сумуй і не журись,
Я вже бачу сонце із-за хмари.
Настрій твій уже підніме
І теплом своїм зігріє.
Буде добре я кажу тобі
Бо по іншому не можу бути
Досить думати погане
Краще думай про кохання.
Що воно твоє прекрасне
Десь гуляє потім світі
Та я думаю, що скоро
Вже до тебе завітає
Приголубить і зігріє
Щирими своїми почуттями
Ось тоді ти пригадаєш
Що писав колись до тебе я
Все казав що буде добре
Тільки треба почекати
Бо ця чорна полоса
Не може вічно вже тривати!