Життя - це вічна боротьба!
Це вічна радість і вічний сум.
Для наших мрій - це є тюрма,
І поневолення любовних дум.
Розлука наче справжнє пекло,
Та зустріч знову заведе у рай!
Коли прикутий погляд твй до мене,
А мій лиш просить незгасай!
Той біль і та журба,
Розбите серце і відкрита рана.
І вічна розуму борьба...
Що переможе? Знає лише - КАРМА
Для всього у житті потрібен час
ЇЇ вернути? Чи лишитись Тут?
Ось відповідь, якої я не знаю...
Вибір серця чи життя...???