Чорні крила блистять за спиною,
Серце - камінь, холодне й тверде.
Ангел ночі, що мріє тобою
І кохає одного тебе.
Ти тихенько і ніжно пробрався
В моє серце, вогонь запалив.
Ангел смерті в життя закохався
І відчув все тепло літніх злив.
І нестерпна вже твоя відсутність,
Серце-камінь розбив пізній грім.
Вже не можу я жити майбутнім.
Ангел болю...Цигарковий дим...