Як хочу я збагнути,
Ту дивну поведінку твою!
Чому не можу я забути,
Ту дивну турботу твою?
Як хочу я побачити,
Ту дивну усмішку твою!
Чому не можу я відчути,
Ту дивну прихильність твою?
Як хочу я пізнати,
Ту дивну веселість твою!
Чому не можу я змінити,
Ту дивну мову твою?
Як хочу я порятувати,
Ту дивну наївність твою!
Чому не можу я забрати,
Ту дивну печаль твою?
Як хочу я сказати:
"Ту дивну посмішку твою,
Чому не можу повторити -
Ту дивну усмішку твою???"