Коли самотній ти,
Коли на самоті...
З думками й мріями...
Коли ненависть і печаль
Тебе заковують в кайдани!
Коли перед очима,
Руйнуються останні мрії,
І змовився весь світ -
Немов би проти тебе!
Здавалось виходу уже нема...
Подумай краще, що за лісами...
Десь ходить і блукає,
Такаж самотня і сумна душа!