Як осінь без жовтого листу,
Як літо без шелесту трав,
Як сніг без сніжинок намиста,
Як музика без нот і октав,
Як весни без квіту й кохання,
Як зливи без шуму краплин,
Як схід без сонечка зрання,
Як tet-a-tet без один на один,
Як серце без ритму ударів,
Як думки політ і без слів,
Як поле без колоскової далі,
Як подих весни без вітрів,
Так і я без сподівань і мрій,
Загубивши,шукати не смій....