Багато знаєш та не розумієш,
Не розумієш що таке любов,
Ти тільки про багатство мрієш,
Ти думаєш про гроші знов і знов.
Тобі здасться, що грошима можна,
Купити все, купити всіх,
Що кожна жінка подорожня,
Вмить припаде тобі до ніг.
Ти дуже сильно помилявся,
І лиш тоді це зрозумів,
Коли в прекрасну закохався,
А відкупитись не зумів.