* * *
Хоча би на мить…
Зануритися у твої обійми…
Відігрітися…
Заплющити очі…
Спустошити пристрасть…
Випити…
Дна не простежується…
Коктейль смутку-пристрасті…
Необхідність…
Сидіти на роботі…
Томитися спрагою…
Бажання…
І що вдієш? Коли…
Відсутність другої чаші…
Щоби…
Поділити навпіл і напитися…
Напоївши когось…
Небайдужого…
27.02.2010р