Мої думки, немов серійний номер –
Безладні букви, числа в голові.
Як ляжу спати – буде їм game over -
Якщо не прийдуть знову уві сні.
Година ночі, а яке там спати;
Вірші б писати в ночі тишині.
Та муза їх не хоче віддавати -
Напевно спить, не спиться лиш мені.
18.05.2010