Я БІЛЬШЕ ТЕБЕ НЕ КОХАЮ
Я більше тебе не кохаю,
І більш не торкнуся ні разу.
Я думав – ти крапелька раю,
А ти меркантильна зараза.
Я більше тебе не жадаю,
Не мрію, не прагну, не хочу −
Обпився тобою до краю,
Обжерся тобою досхочу.
Хай все поринає у Лету,
Провалиться в пекло до чорта.
Я думав – ти мрія поета,
А ти аморальна істота.
Котись, щоб тебе я не бачив,
Нікчемна сварлива мегеро.
Ніколи тобі не пробачу
Твої ідіотські манери:
Жахливу і збоченську звичку
На ніч бігуді одягати,
І жовтеньку лампочку-свічку
Завжди перед сексом вмикати.
А ці ненормальні вимоги,
Оці забаганки прегрубі,
Щоб мив перед сном руки-ноги,
Та чистив і так білі зуби.
А ці всі дурні запитання
У самі інтимні моменти −
Під корінь рубають бажання,
І кайф розбивають дощенту.
Тож більше тебе я не хочу.
Знайди ще якогось дебіла −
Йому порозказуй півночі,
Що в тебе десь щось заболіло.
Я більше тебе не кохаю,
Не бачить тебе би довіку −
Хай іншого вранці лякає
Твоя ненамазана пика.