Відірвіть по пір'їнці, та щиро щедро рвіть.
Щоб для мене
пухнасті
Зробити крила,
і подаруйте їх мені.
Тільки чесно подаруйте.
Щоб до смерті
Спрясти нитки, але чесно прядіть.
Щоб крила пришити,
щоб на віки
Тримати мене, міцно і тепло,
і щоб на Вас тоді хоч краєм ока
подивитись
і забутись.