Можливість.
Коли вона є - це нестерпно.
А коли нема то ще гірше.
Постійно щось зупиняє,
Повертає назад.
А очі вже не такі як завтра.
Бажання.
Можливість підштовхне його.
І тепер ще пізно,
А колись в самий час...
Ніхто не знайде,
Бо сприймає тільки горизонт
Витянутої руки.
Але досить порушити цю межу
І наступить рідкість,
А потім все що хотів.
Бери! Це твоє!
Тільки бери. Візьми!
І буде...