"Потім" завжди
Але це корисне поняття,
Що допомагає.
Сила часу неймовірна.
Чому його завжди проклинають
старі і молоді?
Мудрість приходить, коли її не чекаєш.
І найчастіше їй не радієш,
А просто згадуєш...
Коли котиться каміння -
- не взмозі його зупинити,
А лиш існує сила часу,
та проклинати її ще рано.
Загадка тримає за руку
та велить чекати.
І з жалем дивитись на спину,
коли тепер пусто.