Стихія
Я не можу коханий тебе
Відпустити навіки із серця,
Хай на крилах любові несе
Білим птахом - лебідкою щастя.
Наче цвіт без роси,
Як вулкан без гарячої лави.
Без коріння дерева сухі,
Так без тебе і я висихаю.
Дай надію без віри мені
Дай хоч трішки своєї любові,
Наче хмарка злечу від землі
Й повернуся до тебе сльозою.
На руках підійми мене ввись
Давай разом собі політаєм,
Як впадемо з небес, то зробись
Я рікою, а ти берегами.
Я холодна, прозора вода,
Що в гарячих обіймах тримаєш.
Нам радіє зелена трава
Й буйний вітер, що в полі гуляє.
Мої мрії нас разом звели,
А бажання нас в купі тримає.
В моїм мріях нам не розійтись,
Бо розлука в них місця не має.
Nadin