Багряна пристрасть думок… Листя сяйної тиші… В горлі застряг колосок… Будеш снідати суші? Відпити співу пташок… Бігти у снах на роботу… Вибору знати димок… Стрибнути з парашуту… Знову твоя дороѓа… В дзьобі нестиме додому… Ласий шматок пирога… Лише тобі одному… Пристрасть багряних думок… Крізь інтимного світу… Очі заплющ – холодок… Тілом твого повиту… 3.05.07р.
ID: 188136 Рубрика: Поезія, Вірші, що не увійшли до рубрики дата надходження: 07.05.2010 00:05:20 © дата внесення змiн: 07.05.2010 00:05:20 автор: Єва
Проект ініційовано у 2002 р. київським поетом Євгеном Юхницею Правила щодо cookie