* * *
Іншими жінками…
Контекстно вирвано…
З твого життя…
Лю…
Сили, щоби відігріти…
Натомість просто вуха…
Випадковий дотик…
Не…
Плановане щастя…
Вийшло позаплановим…
Триваючі романи…
Твоє…
Натомість: натхнення і смуток…
Моє бажання розсіяти…
Хмари над твоєю головою…
Але…
Не так гадалося…
Всеодно слухатиму…
Інші жінки…
Що(?)…
27.02.2010р.