Я танго потанцюю із весною
На очо заведу її тепер
В живі обійми захоплю полоном
І все розтане – крок вперед
Шаленим хіро повернемо вправо
Закрутим вихор з зелені трави
І квіти намалюємо ногами
Волькадою й болео догори
Барідою зиму відсунем далі
Від теплих почуттів, що розлились.
Й між ними ми закрутимо кольгаду
Пружинкою урівноваживши сніги
А далі лиш обійми, хрест та кроки
Й кортіна залунає скоро вже
Залишиться шалене щастя трохи
І далі загукає: «Танду ще!»