довгоочікуване і солодке щастя,
яке з тобою буде не завжди
зійшлися у кохання ваші масті
про що так довго мріяли і ви.
кохали ніжно, трепетно, чарівно
ніхто не бачив ваших почуттів
та в серці образ другого так вірно
усі ці роки був і не згорів.
ви думали про кожного до рана
не знали, як сказать і вир подій
підштовхував так близько, і жадана
прийшла та мить та повідали свій -
прекрасний сон чудес, де ви назавжди разом
є тільки ти й вона, і більш нема людей
знайшли серця й маленьким пароплавом
попливите в життя і створите музей:
своїх думок та мрій, чого ви так хотіли
та пестощів нічних і трунок цілувань,
найкращії пісні та радоснії хвилі
своїх найбільших мрій, найширших сподівань.
дивилася на вас у ці щасливі миті
коли очей вогонь полум\"янів в серцях
і видавали вас усмішки простовиті
такі ясні, як день і чисті, як сльоза...
бо є одне єство, живучеє у душах,
кохання - це мораль ваших сердець і душ
та виплаканий біль застиг у тихих росах
далекого часу, далеких перемін...
сльоза біжить у вас від радості й чекання
нарешті є та мить, коли навічно ви
закохані удвох і вільнеє бажання
кохати....тільки це!....а інше...то сліди...