Зв'язок між силами Землі і Неба,
Немов протистояння двох світів.
Поєднані любов'ю, всім чим треба
Так Бог створив і повелів...
Людина народилась для добра
Та іноді порушує закони.
Тече собі тихесенько вода,
А ми живем, заключені в полони.
Народився кожен повсякчас,
Піднявши вії, ми заплакали від страху,
А потім опинилися на двох
І понеслась...рікою, одним махом.
Буває стукають хвилини і годинник,
То ніби зупиняється на мить,
Буває, зупиняється й людина,
Незнаючи від чого все горить.
Не допоможе вогнегасник чи вода,
Зберутся всі докупи застороги,
Можливо, ми не вірим в чудеса,
А чудеса лишень заплутались в дорозі.
Немає ліків і людина помира,
Не хоче чи не вірить в допомогу.
Повторюю, людина народилась для добра,
Лише добро поборить всі тривоги.
Ісус Христос прийняв на себе сей удар.
Всмоктав у плоть свою гріхи, що зроблені землею.
Можливо, хтось подумає: "Нехай"
Та з неба не посиплються зорею.
Прощення ми повинні заслужить,
Щоб не стогнали всі прийдешнії простори
Не буде наша душенька марніть,
Прийдуть нові часи, залишуться закони.
(Лише добро здолає всі тривоги) ?
(З нас кожен народився у свій час)?
Особисто мені імпонує Ваша лірична логіка і усвідомлення робити добро. Тішуся Вами!
Анна Черненко відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Ну мені так хочеться всім серцем вірити багато негативу просто скрізь
дякую,мені приємно
Буває по-різному, наші політики говорять про подолання корупції, а в самих рило в пушку, це для прикладу
Анна Черненко відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Але ж я не політик, а просто людина, яка пише вірші і прагне чогось хорошого!Прочитай мій вірш "Теперішнім в майбутнє" і скажи свою думку, в ньому написано все, що я думаю на цей момент...