Дякую тобі за все
Що ти для мене дав
Дякую тобі за те
Що світ в реальність показав
Дякую тобі за те
Що іншою тепер є я
Дякую тобі за те
Що знаю я твоє ім'я...
І сльзи ці і радість й мука
Були присутніми тоді
Тоді від щастя й від розлуки
Складними стали мої дні
Хоча мені й тепер ще й тяжко
Але тебе не зрозуміть
Не зрозуміть твоєго духу
І образ твій не зрозуміть...
Ці сльози в муках і страданнях
Пройшли корисними тоді
Тепер я інша і назавжди
Я вірить буду лиш собі
А ще напевне, так , подружкам
Бо бачать все із сторони
Бо сльози бачать і ридання
І біль страшний в моїй душі
І на останок я ще скажу
Що винен в цьому тільки ти
Бо не зберіг ти це кохання
І зрадити змогла тобі
І зрозуміти я не можу
Погано це, чи зовсім ні
Проте дороги розійшлися
Прощай, коханий, назавжди...