Минає день, минає ніч,
І тиждень, місяць й рік.
Минає все!
Та залишається любов.
Любов батьків до рідної дитини.
Любов до брата чи сестри.
Любов до рідних, блиських, дорогих
Залишиться у серці на завжди.
Любов це вічне почуття,
Яке не тонить, не горить і не зника.
Любов є в кожного у серці
І завжди пам'ятай про це!!!