Розмалюю кохання cвітанками,
Кольори підбиратиме серце.
Розмалюю віршами-співанками
І ріка почуттів розіллється.
Я нарешті кохання діждалася,
Я так довго хворіла безсонням
І вірші для кохання писалися,
Розтопила в душі сніг холодний.
"Прощавай", я сказала минулому
І пустила весну в своє серце.
Розмалюю кохання малюнками,
На яких кожна квітка сміється.