|
Самотність – це жорстокий біль,
Який пекельно мучить душу,
І сипиться на рану сіль,
Коли хтось каже:” йти я мушу”
Болить так сильно, що сльоза,
Немає сили вже текти,
А під ногами ще вода
І всім нам хочеться втекти!!!!
Все потопає від образ,
І пролітає наче птах,
Всі почуття зникають враз,
Лиш залишається в нас страх,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
ID:
175863
Рубрика: Поезія, Вірші, що не увійшли до рубрики
дата надходження: 07.03.2010 00:24:24
© дата внесення змiн: 07.03.2010 00:24:24
автор: notka
Вкажіть причину вашої скарги
|