Зимова журба вже пройшла,
Пробудлась квітуча Весна.
Найкращим її подарунком,
Розкрита жіноча краса.
Що цвітом пробуджує силу,
Духмяно вкриває поля,
Любов’ю, як повінню стрімко,
Наповнює наші серця.
Здоров'я від роду й до віку,
Хай зичить велика сім’я,
Життєвої сили у праці,
Дарує Вкраїнська земля.
Натхнення й щасливої долі,
Безмежної радості сліз,
Жіночої вдачі й любові,
Господньої милості скрізь!
p/s Нехай біжать століття
Нехай ідуть роки
Прошу у Бога благість
Й Вам зичу залюбки!...
Будьте вимогливі до всіх, до всього світу й до самих себе, Бо схибити Ви не маєте права. Майбутнє у Ваших руках! Низький уклін Вам дорогі і любі жінки. Перебуваючи в бадьорому настрої та Господній благодаті зі світлими та щирими побажаннями С. Кріпак..