Черпай з криниці життя радість, вона широка та глибока,
лиш егоїстам, лицемірам, завжди щось колить збоку.
А я балончиком малюю на стіні малюнки,
мороз на вікнах малює візерунки,
червоні шапки та подарунки,
і радість свята...
А їх так мало, а буднів так багато,
і я тримаю, не хочу відпускати
те, що маю,
а час дає усе та забирає.
Пишу вірші я для душі,
і звуки струн ці чарівні,
і кольори, що із душі,
принести хочу я тобі.
Адже не лише це, що я бачу,
я називати можу "Світ" !