Твоє тіло пахло ароматом кави,
Вуста смачнющі наче молоко.
Твої губи майстри тієї справи,
Мене манили сонячним смаком.
Твій поцілунок - теплий спів,
І тихий сон маленької дитини,
Твої обійми, шепіт слів,
І дикий запах свіжої соснини.
Не згадую, а просто мрію.
У подумках малюю я лице.
Шукаю ту дівчину й вірю.
Можливо, що вона читає це?