Я сижу в душному тролейбусi.Волосся розвивається по моїм плечам,перемiшуючись iз важкими думками.Навiть у вiкно дивитись не хочеться.Там лише дим,пил вiд машин i люди,якi постiйно кудись поспiшають, не думаючи нi про що.Дивлюся на людей,якi так само зi мною страждають у цьому задушливому тролейбусi.В них порожнi очi,вони пiклуються тiльки про себе.Я схилила голову на спинку крiсла.Темнi думки ополоняють мене й смуток досягає максимального рiвня.І в цей час я думаю:"Стоп!Так не можна!!!"Розплющую очi.Раптом тролейбус рiзко зупиняється-ми потрапили в пробку.Дiстаю iз сумки книгу й пориную в читання.Через деякий час пiднiмаю очi й бачу хлопця,доволi симпатичного,сидячого новпроти мене з такою самою книжкою в руках."Як би з ним познайомитись?"-Думаю я.І тут менi в голову приходить смiшна й трохи божевiльна iдея.Я вириваю деякi листки зi своєї книги й рушаю до хлопця.Привiтавшись,роблю наївне лице й жалiюся на брак.Трохи згодом ми забувши про нашi кнмжки балакаємо про те-се.Я кажу"Менi так сумно,люди мов неживi,а за вiкном мiський пил.Печаль,та й годi"Але вiн на це сказав:"Не сумуй,будь-який сум можна перетворити на смiх.Он бачиш стовп?Нехай вiн буде ясно цвiтущим деревом,на якому ростимуть апельсини.Ой,вже рушмв тролейбус,нарештi"Через декiлька хвилин вiн сказав:"Вже моя зупинка,менi потрiбно йти,до зустрiчi!"Я посмiхнулася йому в слiд i знову ж таки подивилася за вiкно."А якщо он-той мiст перетворити на веселку,а ґрунт у тепле озерце?"-Подумала я.Згодом,я перетворила пил на метеликiв,а людей на безтурботних нiмф.Тепер за вiкном було не мiсто,а гарна поляна всiяна квiтами.Я незчулася,коли тролейбус зупинився на моїй зупинцi.Йшли днi за днями,мiсяцi за мiсяцями,і я вже почала забувати про ту пригоду в тролейбусi,знову поринула у життя мiста.Але одного дня,коли я бiгла у своїх справах,мiй телефон задзвенiв.Коли я взяла слухавку й почула голос того хлопця з тролейбусу,передiмною розцвiла та поляна повна вражень."Ти навчив ммене мрiяти,дякую!"-Тихо сказала я.І я вам бажаю,щоб ви навчилися жити у своєму свiтi,адже ми самi будуємо свiй свiт!