Ти читаєш мої вірші,-
Заглядаєш прямо у душу.
Але твій потаємний світ
Привідкрити тебе не примушу.
Можливо інколи я не прав́а.
Можливо ти часом не пр́авий.
Але для мене за весь цей час
Ти став як друг, брат і порадник.
Тобі довіряю, за тебе молюсь,
З тобою я вірю, надіюсь, сміюсь.
А хто я для тебе - мені все одно.
І знаю я точно,
Мені, в моєму unusual житті
Тебе не замінить ніхто.
4.09.07.