Рипають двері в наші сни
Прасую свою свідомість зіжмакану
Так триватиме знов, до весни?
Напиши мені відповідь знаками,
Й затули долі вуха, не треба
знати їй, що з тобою задумали.
Дотягнулись сьогодні рукою до неба
і шматочки хмаринок в кишені засунули.
Тихо так - паралелі стикаються
І за чаркою там угорі все домовлено
Купідони малі стрілами забавляються
А я думаю так, бо мені щось пороблено...
Розділилися наші світи на сегменти
Не забути усього ніколи, ніколи...
Бо майбутнє вирішують лише моменти,
А не вірите, то запитайте у долі.
Оценка поэта: 5 Якось дивно, але приємно, що хтось відчуває теж саме, що і я зараз!
В захваті!
Rock Lenok відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
І мені приємно, що хтось відчуває те саме =*
29.10.2009 - 20:20
29.10.2009 - 20:08
Rock Lenok відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Ти правий, дуже кайфово їбати собі мозгі.. (вибачте за мати. Настрій=(() І я не розумію до чого тут "Мечты о любимом, не сбыточные мечты"! В вірші ніякого "любімого"!