Трагедія кількох облич,
Що стрілись випадково.
А я помітила (я помічаю деякі речі).
У когось можуть виникнути сумніви.
З приводу цього мовчу.
Приємно мовчати над дечим.
Мене, здається, помітили.
Помітила, думаю, і я.
Але реагувати не вважаю за потрібне.
Реакція занадто для вечора холодна.
Дивлюсь на того хлопця.
Чекаю, поки сіпне.
Не сіпає. Той хлопець
Направду повний нікчема.
Трагедія скінчилась.
Всі відводять зіниці.
Аби так довго на комусь тримати погляд,
Не вистачить мовчанню гідних пропозицій.
20.02.06