Ти не живеш більше моїм житям,
Не заглядаєш у мої зелені очі!
Чому ж щоночі бачу я тебе у снах,
Де ти милуєшся на зорі ночі!?
Не хочу..Ні!Я хочу бачити тебе!
Я хочу чути знову й знову
Твої слова,твій сміх і все,що,
Лине з вуст твоїх додолу.
Ти показав мені життя,
Навчив отримувати позитив від нього.
За це дарую тобі я приємні посмішки довкола!
Нам люди дивляться у слід,
Бо ми йдемо неначе зорі,
Які щоночі бачиш ти,
А я в цей час милуюся тобою...