доля наша невідома
доти доки ми є тут
після смерті ми все пізнаєм
а до того ми живем
страждаєм....плачем....Любим....
І знов спочатку кожний раз
і не змінимо ми того
доти доки доля наша невідома
ми сотню раз пройдемо це
і з кожним разом все чіткіш
пізнаєм: щастя-біль, любов-страждання
та це все наша доля
і
ВОНА З НАМИ НА ВІКИ!!!!!!!!!!