любов мов пора року
було тепло і стало холодно
опало листя і все покрилось снігом
замерзло і встало усе навкруги
ніщо не цвіте і ніхто не співає
а тіки мороз до кісток пробирає
у любові так само тіки сердце страждає
біль як той холод на собі відчуває
і тіки весну те сердце чекає
щоб тепло вона нам дарувала
щоб землю, дерева і людські сердця розтопила
зняла ті окови в котрі закувала зима
вернула свободу людськім почуттям
вернула потік бурхливим річкам
і знов щоб забилось у людині життя
і ніяк не спинялось до самого кінця.....