Мале дівчисько років п’ятнадцяти
Любить гуляти на пірсі щоп’ятниці
Пиво «Чернігівське» осилить дві літри.
І байдуже їй, що скажуть арбітри.
Вдень пачка пачка «Парламенту» - курить стабільно.
І в школі догана щодня офіційно.
Два роки було – покинув їх тато.
А мама щодня працює завзято.
Бо донька єдина – перлина кохання.
Разом напилися гіркого страждання.
В навчанні зразкова, та не в поведінці
Собака зарита у самооцінці.
Набридло на небо у хвилях глядіти.
Схотілося вище до нього ступити.
Будинок високий – п’ятнадцятий поверх.
Скінчилася гра в телефоні – game over.
Політ їй дарує навіки свободу.
Асфальт забирає і юність, і вроду.
Лиш крейди сліди залишились від тіла.
Чи справді красуня померти хотіла?
Можливо на небо злітати хоч раз,
Та це таємницею стало для нас.