Феї нічні по місту блукають
В мінімальних нарядах, яскравих тонах.
Принців на конях залізних шукають,
Широкі зіниці у їхніх очах.
Феї сідають в шикарні машини,
Бо дядям багатим схотілося див.
Всю ніч вони будуть тягти до вершини
І жати колосся у розпалі жнив.
Феї смакують дешеве шампанське,
Та так ніби то – французький кон`як .
Дивляться порно нове мексиканське,
У штанях нових шукають стояк.
Феї з чохлів оголюють скрипки.
Смички дістають старики-скрипалі.
Тіло дівоче, немов у лебідки,
Вдарить по струнам лиш рухом руки.
Феї спочатку смички натирають,
Струни музики приводять у лад.
Пісні веселої зараз заграють,
Влаштують для себе маленький парад.
На небі нічному ховаються зорі.
Вже видихлись сили в старих скрипалів.
Але все ще плачуть ті скрипоньки голі –
Не хочуть вертатись до своїх чохлів.
Поснули утомлені дядя багаті,
А феї щасливі рахують банкноти.
Вже майже діди, але ще не жонаті
Витягують фейок нічних із бідноти.