Батьку мiй, дорогий,
Зачекався на сина, я знаю.
Знову дверi вiдкрий,
На порозi тебе привiтаю..
Хай тебе, батьку мiй,
Обминає бiда стороною,
I пробач ти мені,
Що так рiдко буваю з тобою.
А літа, - мов рiка,
Твої роки – то мудростi сила.
I в мозолях рука,
Що у свiт менi двері вiдкрила.
Наче снiг по веснi,
Хай розтануть печаль i тривога.
Хай близькою мені
Буде завжди до тебе дорога.
Дай, тебе обнiму,
Поцiлую твоi срiбнi скронi,
I твою сивину
Я зiгрiю в гарячих долонях…
Хай на службi моiй
Називають мене головою, -
Тільки ти, батьку мiй,
Ти – завжди голова надi мною.
Оценка поэта: 5 Як часто ми буваємо стриманими із найдорожчими людьми... Ми втрачаємо найдорожче - час спілкування з батьками. А ця пісня пронизана синівською тугою і ласкою... Неперевершені слова. Ви її співали? Тут можна викладати і музичні файли!
Андрій Бабич відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00