(Фестиваль дітей-сиріт «Почуй мій голос» до Дня Святого Миколая)
Майбутнє країни – то є наші діти.
Душі зачерствіти – не дай!
Сьогодні на свято, любов’ю зігріте,
Зібрав їх Святий Миколай.
П –в:
Почуй їх голос
У всьому світі,
Бо діти хочуть
Також радіти
Теплу і сонцю,
Як хліба колос…
Почуй їх голос!
Коли хуртовина надворі лютує, -
Хай коло тісне всіх зігріє!
Святий Миколай їх сьогодні почує:
І збудуться, збудуться мрії!
П –в.
Я вірю, - розквітне моя Україна,
І стануть добрішими люди.
Хай кожну дитину зігріє родина,
Хай доля щасливою буде!
П –в.