Пробач за те, що я кохав
Не так, як ти того жадала,
Що днів так мало дарував,
Що дарував ночей так мало.
Пробач за те, що я приніс
В твоє кохання біль колючий,
Що так серйозно і до сліз
Тебе в розлуці скільки мучив.
Пробач, що в пам’яті моїй,
Короткій… довгій… - ще не знаю:
Моя любов – тобі одній
У серці болем відлунає…