Дві сестри, народжені від одних батьків, разом ростуть, мріють, призвичаюються до життя, мають єдиний кровавий зв'язок, розуміють, доповнюють, відчувають одна одну. А потім доля вносить свої корективи і розкидає їх по світу. Кожна звиває своє гніздо, у кожної з’являються власні родинні турботи. І тепер вони мають власне коло спілкування. З’являється інша, некровна, сестра, яка близько, яка переживає з тобою разом погодні зміни життя. Виникає сильний зв'язок, сильніший?! Тепер ти з нею можеш говорити цілі ночі безперервно. Не помічаючи плину часу, а кровна сестра... А що сестра? Вона далеко, а зв’язок - ніжний, слабкий, сильно натягнутий через відстань. Якщо його не плекати, то він порветься – навіть кровний.