Цікаво, чи він змінився,
Шалений і спритний байкер?
Такого забуть не можна,
Ані загубить в юрбі.
З папером уперто злився
На диво сміливий маркер:
Я зможу його спинити,
Вернути його собі!
Коли виринає з тіні,
Миттєвий і невловимий,
Безжалісно розірвавши
Вечірніх думок вуаль,
Я думаю: ми не винні,
Що стали тепер новими.
Я знаю, так буде краще.
Так буде тепер, на жаль...
2005 р.