Легким контрастом
Літньої ночі
Гітарні акорди
Твого сміху
Напівпорожні пляшки портвейну
Рятувальними боєприпасами навколо
Нас
Споглядати
Перехожих котрі забираючи
Музику своїх кроків
Швидко зникають у темній пащі вулиць
Яка блищить гнилими зубами баготоповерхівок
Цигаркове світло ліхтарів
Вказує дорогу
Додому
Або ще кудись
Де нас чекають