Коли печаль полонить душу,
І сльози на очах твоїх,
І серце твоє страх порушить,
Що знову переможець - гріх.
Коли не маєш сил іти,
І руки опускаються в знемозі,
Ти можеш, друже, мир знайти,
Знайти його ти можеш в Бозі.
Невже тобі ніхто ще не сказав,
Ніхто не повідомив про подію?
За тебе на хресті Христос вмирав,
Він врятував тебе і дав надію.
Вона тобі поможе йти.
Дарує спокій, мир і щастя.
І досягнуть кінцевої мети
Щоб прославляти Бога в Його Царстві.
Надійся, брате, лиш на Бога,
На Нього, сестро, уповай.
І стане легшою дорога,
В кінці якої - Божий рай.