Я згадую тебе тоді,
Коли на серці зовсім важко,
Коли не весело мені,
Коли болить душа і тяжко.
Для мене ти був ясним днем
Та роз'єднали нас злі ночі.
Вже не побачу, мабудь, я
Твої ласкаві, ніжні очі.
Ніколи не дано мені
Відчути знову твої руки,
Лиш холодом ізвідусіль
Нас огоротатиме розлука...
Та буду вірить я завжди,
Що ти повернешся до мене.
Без тебе я - ніхто, і ти
ніким залишишся без мене!