Моя життя-то не опале листя,що стелиться
під чиїмось брудними ногами..
Моє життя-не проста попса,що лине трьома
акордами з уст якогось волоцюги..
Моє життя-не витончені білі рукавички,що носять
дівчата-англійки,таємниче посміхаючись
Моє життя-не чорна пантера,що,втомившись,
заснула у зоопарку...
Моє життя-не стукіт поїзда,що їде,не
залишивши такої жаданої надії
Моє життя-не піраміда,що складається лише з
точних і чітких елементів
Моє життя-не мрія чогось світлого і
непередбачувано неперевершеного
Моє життя-
Це
Реальність
Та
Справжність
Людських
Емоцій
Прагну прожити його
Достойно...