На пошук святого Грааля вперед!
Пропахли медами нестоптані стопи,
І манною сиплеться сотами мед,
І ми залітаєм гарячими в соти.
Тринадцять хвилин до початку, не стій!
Чекає рука твоя ескалібура,
Навиворіт плащ і підскоком у бій,
Ми всі з камелоту святого Артура.
Ці ігри давно повилазили в бік,
Пісок досягає останню третину,
Ми поруч усі живемо вже не вік,
І замість китів підставляємо спину.
Прокинься! Розлущимо змієпотік!
Вже сонце давно поселилося в грудях,
І рветься із них непридушений крик,
Щоб він покотився по горах і людях.
Та чеше об вени хвоста свого звір,
Він хоче тебе, він єдиний з тобою...
Багато не треба зробити, повір,
Потрібен єдиний кивок головою.