Дихати, дихати хочу,
Як тільки з води піднявшись,
І небо рвати щоночі,
Й забути що мало статись...
А ще не знати що було,
І як мені було гірко,
І як я вічність відчула-
Як взимку, як падаєш з гірки.
Хочу ковтати полиння,
Щоб в серці було солодше.
Так, може життя і змінне,
Та його більше не хочу
Цікаво нести маяччя
серед ночі, коли чують.
Сльози нічого не значать,
Зірки за небом сумують.