Вкради мене від цього світу.
Нехай ніхто нас не знайде.
Ми різні, ніде правди діти,
Та спільне в нас одне.
Два серця б’ються в унісон,
Два погляди наповненні любов’ю.
Це наче казка, наче сон,
Написаний магічною рукою.
Нехай триває вічно мить,
Коли тремчу в твоїх руках.
Нехай моя душа кричить,
Як прокидається в ній страх.
Без тебе страшно стало жити.
Прийми мене в свої тенета.
Ніхто не зможе так любити.
Хай заздрить нам уся планета!