Вона кохає...не тебе.
Стри пам’ять про її слова.
Її життя тепер чуже,
Вона давно вже не твоя.
А може нею й не була.
Ти вигадав собі кохання.
Злякалася твого тепла,
Злякалася свого бажання.
Збрехала серцю-все пройшло.
І розум дико засміявся.
А взагалі воно було?...
Цього ти так і не дізнався...