Якщо зима – це початок весни,
Тоді я лиш для тебе, коханий.
Якщо випадуть літом сніги,
Зникнеш ти із мого бажання.
Якщо небо накриє вода,
Я піду і вже не вернуся.
Після осені прийде зима -
Я навіки з тобою лишуся.
Коли сонце з орбіти зіб’ють,
Я скажу, що тебе не кохаю.
Коли зірку на Марсі знайдуть,
Я скажу, що тебе не бажаю.
Коли айсберг буде літати,
Буду я не з тобою, мій любий.
Як можливо тебе не кохати,
Якщо цього ніколи не буде!